Diensten

  • Webdesign
  • Webapplicaties
  • Database Koppelingen
  • Linux Hosting
  • Windows Hosting
  • Exchange

Design

Go-Net kan u helpen met tal van dingen op gebied van design. Van het ontwerpen van een logo tot het maken van een nieuwe front-end voor uw beheersysteem. Ook het maken van een nieuwe huisstijl of het tekenen van strips behoort tot de mogelijkheden.

Een greep uit ons aanbod:

Logo en huisstijlontwerp

Een goed logo en een goede huisstijl zijn belangrijk voor de herkenbaarheid van een onderneming. Een huisstijl wordt doorgevoerd in alle uitingen van briefpapier tot en met de belettering van pand en auto’s en van bedrijfskleding tot website.

Go-Net kan u helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een (nieuwe) huisstijl. Niet alleen het ontwerp, maar ook de inventarisatie van alle huisstijldragers.

Webdesign

Go-Net beschikt over professionele webdesigners die aan de hand van uw huisstijl een mooie, functionele wesite kunnen ontwikkelen. Uw uitstraling nemen wij niet alleen mee in het ontwerp van uw website, maar ook bij eventuele applicaties.

Daarnaast beschikt Go-Net over professionals die templates kunnen genereren voor de meeste CMS systemen, waardoor wij ook in staat zijn een bestaande website aan tepassen aan een nieuwe huisstijl.

(Strip) Tekenaars

Naast logo-ontwerpers en webdesigners, beschikt Go-Net over (strip)tekenaars. Deze gedreven personen kunnen voor al uw concepten een (strip)tekening maken.

Slicing

Beschikt u zelf al over een mooi (website) ontwerp, maar bent u niet in staat hier een (professionele) website template van te maken?

Go-Net kan uw ontwerp omzetten naar HTML en bijbehorende CSS3 technieken.

Daarnaast beschikt Go-Net over professionals die templates kunnen genereren voor de meeste CMS systemen.

Frontend design en ontwikkeling

Heeft u een bestaande web applicatie en wilt u deze in een modern jasje steken? Of ontwikkelt u zelf webapplicaties en u heeft een idee maar het lukt niet deze op de gewenste manier uit te werken?

Go-Net heeft professionals op het gebied van jQuery en Javascript. Zij kunnen vrijwel alles op het gebeid van Frontend maken.

Go-Net is dé partner als u capaciteit tekort komt of ergens even niet uitkomt.

Webapplicaties

U heeft een bestaande webapplicatie en wilt deze bijvoorbeeld aanpassen aan uw huisstijl.

Go-Net kan voor de meeste webapplicaties een ander lay-out verzorgen. Meestal zal er een andere template worden gemaakt. Door de technische kennis van onze professionals kunnen wij ook aanpassingen maken in de code, waardoor u nog meer uit uw applicatie kunt halen. Zo kunt u behalve een nieuwe lay-out bijvoorbeeld ook wijzigingen aanbrengen in de structuur van de applicatie. Stel dat u uw facturen via de applicatie kunt zien en u wilt eigenlijk ook de datum en het bedrag direct laten zien. Dit kunnen wij voor u realiseren en het zelfs zo opzetten dat u later zelf ook nog wijzigingen in de structuur kunt aanbrengen. Door middel van extra (vrije) velden.

Bel ons gerust voor meer informatie of een prijsopgave.

Teksten

Als full service bureau, bieden wij u ook de mogelijkheid uw teksten door ons te laten verzorgen.

Tijdens een interview verzamelen wij informatie. Vervolgens wordt deze informatie in prettig leesbare teksten samen gevat, waarbij uiteraard wordt gekeken wat de doelgroep is, wat het doel van de site is enzovoorts. Bij het schrijven van de teksten wordt rekening gehouden met de eisen die zoekmachines stellen aan websites, waardoor de vindbaarheid van uw site door de zoekmachines zal worden vergroot.