Diensten

  • Webdesign
  • Webapplicaties
  • Database Koppelingen
  • Linux Hosting
  • Windows Hosting
  • Exchange

Activiteiten

Go-Net biedt een compleet automatiseringspakket. Naast de diverse diensten op hostinggebied kunnen wij complete huisstijlen verzorgen, websites ontwerpen en bouwen en de sites voorzien van de nodige applicaties.

Onze activiteiten op een rijtje:

Hosting

Go-Net biedt een breed dienstenpakket en daaronder vallen onder andere webhosting, domeinregistratie en huur van opslagruimte voor uw documenten.

Klik hier voor meer informatie over onze hosting diensten.

Consulting

Go-Net adviseert ondernemers over alles wat te maken heeft met automatisering. Van internet tot VoIP en van aanschaf van computerapparatuur tot het implementeren van software.

Klik hier voor meer informatie over onze advies mogelijkheden.

Webapplicaties bouwen

Go-Net bouwt maatwerk applicaties. Wij beschikken over de kennis van zowel open source systemen als over het ontwikkelen en bouwen van applicaties.

Clientlogin

U wilt uw klanten laten inloggen op uw netwerk, bijvoorbeeld om online hun facturen op te laten halen of hun contracten in te zien. Go-Net biedt hiervoor diverse (maatwerk) oplossingen.

Automatiseringssystemen

Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij u ook ondersteunen bij het inrichten van uw eigen servers of een compleet automatiseringssysteem voor u inrichten.

VoIP

VoIP (voice over IP) biedt de mogelijkheid om het internet of een ander IP-netwerk te gebruiken voor telefonie. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld.

  • Internet telefooncentrale
  • Fax naar e-mail
  • Voicemail naar e-mail
  • Toets menu

Go-Net heeft ruime ervaring in het integreren van VoIP in automatiseringssystemen.

(Database) koppelingen

Het komt vaak voor dat verschillende programma’s worden gebruikt om gegevens te verwerken. Go-Net kan oplossingen bieden voor het koppelen van de verschillende databases, waar onnodige dubbele handelingen worden voorkomen. Zo kunt u efficiënter werken.

Go-Net kan (zeker op webgebied) vrijwel alle programma’s koppelen.

(Linux) Serverbeheer

Go-Net kan op diverse manieren ondersteunen op het gebied van servers. Go-Net beschikt over professionals op het gebied van zowel Linux als Windows. Daardoor zijn wij in staat alle netwerken te beheren.

Social media

Social media zijn niet meer weg te denken. Wij beschikken over een brede kennis op het gebied van social media. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en zijn daardoor in staat niet alleen een pagina voor u op te zetten, maar wij kunnen u ook adviseren over het op de juiste manier inzetten van deze media.