Portfolio

Go-Net heeft al een aantal leuke projecten mogen doen voor haar klanten.

Hieronder een opsomming van afgeronde werkzaamheden:

Projecten

Dashboard

Dashboard is een applicatie die de status toont van diverse systemen. Het kan bijvoorbeeld de status tonen van een netwerk, waarbij alle nodes een blokje op het scherm krijgen die groen (goed) of rood (fout) kan zijn of een teller tonen van het aantal supporttickets dat open staat (per groep of per persoon). Ook kan het systeem voor bijvoorbeeld een callcenter een lijst tonen, waarbij zichtbaar is hoeveel mensen er in de wacht staan en wat de (langste) wachttijd is.

De applicatie kan bij bedrijven op meerdere (televisie)schermen worden getoond. Meerdere bedrijven of vestigingen kunnen gebruik maken van hetzelfde systeem.

Dashboard

Deely

Deely is een webbased online bibliotheek waar ouders van dyslectische leerlingen gescande boeken kunnen uploaden en downloaden.

Ouders scannen de schoolboeken en uploaden deze naar de Deely website en andere ouders kunnen deze gescande boeken downloaden. Hierna worden de boeken bewerkt (tekst verbeterd). Vervolgens worden de bewerkte boeken opnieuw geüpload en krijgt het boek de status bewerkt. Een ouder die het boek wil downloaden kan kiezen voor gescand of bewerkt. Daarnaast kan een ouder zich inschrijven voor een status update van een boek en worden boeken automatisch gekoppeld aan de klas waarin de leerling zit.

Voor dit systeem worden databasekoppelingen gebruikt om gebruikers en boekenlijsten uit het schoolsysteem te importeren.

Go-Net heeft voor de klant de volgende onderdelen uitgevoerd:

  • Projectplan gemaakt
  • Ontwikkeling gestart
  • Lay-out ontwikkeld
  • Servers ingericht
  • Koppelingen geprogrammeerd
  • Evaluatietraject gestart
  • Verbeterde versie gebouwd
Deely

IVO

Go-Net heeft een administratie-, contract- en factureringssysteem ontwikkeld, waarin allerlei gegevens kunnen worden opgeslagen en opgezocht.

Met deze applicatie kunnen klanten worden genoteerd, contracten ingevoerd en diensten en producten bijgehouden. Go-Net gebruikt dit systeem ook zelf en houdt daarin bijvoorbeeld van alle klanten de informatie bij over lopende afspraken, domeinnamen en geleverde producten.

Het systeem is doorlopend in ontwikkeling. Regelmatig worden nieuwe diensten en activiteiten toegevoegd.

Ivo

Twuby

Twuby staat voor Tailored Websolutions Updated By You. Twuby is een script waarmee op een eenvoudige manier webpagina’s en andere web gerelateerde diensten gebouwd kunnen worden. Het is een CMS-achtige applicatie die zich onderscheidt door de gebruikersvriendelijke opzet en vele mogelijkheden.

Gnis-DNS

Deze applicatie is ontwikkeld om onze klanten de mogelijkheid te bieden zelf hun DNS te beheren.

Ervaringen
  • Hostingomgeving opzetten.
  • Hostingomgeving bedrijfsovername (RHI -> Go-Net)
Websites