Diensten

  • Webdesign
  • Webapplicaties
  • Database Koppelingen
  • Linux Hosting
  • Windows Hosting
  • Exchange

Consulting

Go-Net adviseert ondernemers over alles wat te maken heeft met automatisering. Van internet tot VoIP en van aanschaf van computerapparatuur tot het implementeren van software.

Een greep uit de mogelijkheden:

Overall ondersteuning op Webgebied

Ongeacht of het gaat om een grote website of een kleine webapplicatie, Go-Net kan u hierbij de benodigde ondersteuning bieden. Wij denken met u mee om zo samen te komen tot een gepaste oplossing.

Project engineering

Het komt voor dat bedrijven voor een bepaalde periode extra mankracht nodig hebben, bijvoorbeeld bij het verhuizen van een bedrijf. Een verhuizing brengt met zich mee dat ook het hele automatiseringssysteem moet worden aangepast aan de nieuwe werkomgeving. Go-Net heeft hierin inmiddels een ruime ervaring en kan u helpen bij het schrijven van een projectplan en het begeleiden van het verhuistraject.

Hosting bedrijfsovernames

Staat u op het punt om een hostingbedrijf over te nemen, maar u wilt graag weten of u alles goed hebt doordacht en uitgewerkt? Go-Net heeft de kennis in huis over hostingovernames.

Wij kunnen u op basis van onze kennis en ervaringen adviseren en wijzen op de voor en nadelen.

E-mail marketing (nieuwsbrieven)

Door onze brede ervaring op het gebied van internetmarketing, kunnen wij u ook ondersteunen bij het bedenken en uitvoeren van een e-mailcampagne. Go-Net beschikt hiervoor naast de benodigde kennis ook over de geschikte softwarepakketten. Wij hebben de professionals in huis om de complete e-mailing voor u te verzorgen; van idee en tekst tot de complete verzending.

Enquêtes

Go-Net heeft ook de benodigde kennis van en ervaring met het inrichten en uitwerken van enquêtes. Enquêtes kunnen worden uitgevoerd onder uw naam en voorzien van uw huisstijl, maar kunnen ook anoniem worden uitgevoerd.

Go-Net is in staat de gegevens uit de enquête voor u in elk gewenst formaat over te zetten door middel van onze databasekoppelingen. Zo kunt u de gegevens lezen of verwerken in de door u aangegeven programma’s.

Webshops

Go-Net is dé partner op het gebied van Webshops. Wij hebben de nodige ervaring en hebben samen met bouwer problemen bij webshops onderzocht en de bouwers aangegeven hoe zij de problemen konden oplossen.

Wij zijn bekend met de grote open source webshop systemen. Daarnaast zijn wij zeer bedreven in het koppelen met Ideal, Paypal en telefonische of sms betaalsystemen.